Розіграш: До Парижу за 99 грн. від «Франс.уа»

ОРГАНІЗАТОР АКЦІЇ: ТМ «ФРАНС.УА»

Акція проводиться у мережі «Франс.уа”* в період з 12.06.2019 р. по 10.07.2019 р. включно.

Для участі в акції потрібно виконати наступні умови:

1. Період з 12.06.2019 р. по 10.07.2019 р. включно, здійснити покупку в будь-якому «Франс.уа”* на суму від 99 грн. одним чеком

2. Зареєструвати чек за посиланням**: https://forms.gle/irpyTaghk7h19y5e6 в період: з 12.06.2019 р. по 10.07.2019 р. включно. Чек необхідно зберегти до дня оголошення переможців. Переможець має пред’явити виграшний чек потрібно пред’явити у оригіналі, для підтвердження особи переможця.

Кількість зареєстрованих чеків необмежена. В разі реєстрації одного й того ж чеку одним і тим же учасником або різними учасниками, вони автоматично виключаються з розіграшу.

-*заклади «Франс.уа. Кава з собою» не приймають участь в акції,

** посилання є google-анкетою, якою можуть скористатися тільки зареєстровані користувачі Google.

УЧАСТЬ В АКЦІЇ МОЖУТЬ БРАТИ:

Всі дієздатні, повнолітні особи, які проживають на території України та виконали умови акції. У розіграші не беруть участь працівники та іх родичі «Франс.уа».

ПРИЗОВИЙ ФОНД:

Головний приз: Поїздка до Парижу на 2 особи в період з 10.08 по 20.10.2019 року.

Переможець отримує 2 путівки на автобусний тур до Парижу (за маршрутом Дрезден-Краків-Париж-Прага). Тривалість туру: 4 ночі-5 днів.

Додаткові призи: 100 брендованих пляжних сумок «Франс.уа». 1 учасник може отримати 1 сумку. Доставку сумки «Новою поштою» сплачує переможець.

В подарункову поїздку на 2-х осіб входить:

— проїзд по маршруту автобусом єврокласу

— проживання по маршруту в готелі зі сніданками

— три екскурсії по програмі туру

Переможець поїздки до Парижу на 2-х осіб за власні кошти сплачує:

— трансфер до/з м. Львів, де стартує та закінчується поїздка

— проїзд в громадському транспорті на протязі туру

— вхідні квитки та факультативні програми туру

— особисті витрати (обіди, вечері)

— city tax в готелях по маршруту

— консульский збір та послуги Візового Центру (якщо переможець не має біометричного паспорту)

ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ:

Переможці будуть визначені за допомогою сервісу random.org — 12.07.2019 року в онлайн форматі на офіційній групі «Франс.уа» у Facebook

Переможці, протягом 24-х годин після оголошення результатів, мають надіслати фото/сканкопію виграшного чеку та першу сторінку паспорту, з вказаним прізвищем при реєстрації у розіграші, приватним повідомленням на офіційну сторінку «Франс.уа» у Facebook

В період з 12 по 17 липня 2019 року переможець повинен обрати дати туру, надати дані та копії необхідних для поїздки документів на 2 особи та підписати договір з туроператором. Поїздка 2-ма особами має здійснюватися одночасно в період з 12.08 по 20.10.19 р., згідно розкладу туроператора та наявності 2-х вільних місць в обрані дати. Подарунки не підлягають обміну на грошовий еквівалент.

Відповідальність організатора закінчується після сплати туру на 2-х осіб та передачі переможцю контактів туроператора. У разі невиконання хоча б однієї з умов Акції, Організатор залишає за собою право обрати іншого переможця.

ВАЖЛИВО:

Інформування та оприлюднення правил проведення Акції відбувається за допомогою розміщення правил на цьому сайті та на офіційній сторінці мережі в Facebook.

Організатор акції має право змінювати умови акції або достроково її припинити. Оприлюднення змін у разі внесення поширюватимуться аналогічно, як і офіційні правила Акції.

Організатор забезпечує об’єктивність та неупередженість визначення Переможців Акції.

Організатор не несе відповідальність за неможливість отримання Призів у зв’язку із винними діями Переможця Акції або туристичного оператора.

Всі Учасники Акції самостійно сплачують будь-які витрати, понесені ними у зв’язку із участю в Акції, в тому числі, але не обмежуючись, витрати на проїзд, харчування, витрати на користування мережею Інтернет тощо.

Зареєструвавши чек за посиланням https://forms.gle/irpyTaghk7h19y5e6, щодо участі у Акції, особа, яка бажає прийняти участь у Акції, цим підтверджує, що вона ознайомилася з Умовами Акції, погодилася з усіма їх положеннями та зобов’язується належним чином їх виконувати.

Учасник Акції дає згоду на запис, фотографування або зйомку на кіноплівку свого зображення та/або голосу під час будь-якого етапу Акції, їх трансляцію або опублікування Організатором, без будь-яких обмежень і без будь — якого попереднього узгодження з Учасником Акції, виплат чи інших компенсацій, без обмеження за територією, часом та способом використання, включаючи, зокрема, телебачення, радіо, Інтернет, газети, журнали, інші засоби реклами або маркетингу, у зв’язку з цією Акцією або іншими заходами.

Беручи участь у Акції, Учасник Акції надає свою згоду Організатору і залученим ним третім особам на обробку своїх персональних даних, а саме їх збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, поширення, блокування, або знищення без будь-якого попереднього узгодження з Учасником Акції, виплат та інших компенсацій Учаснику Акції, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання. Всі персональні дані Учасників Акції будуть зберігатися в офісі Організатора.

Організатор Акції та залучені ними треті особи не несуть відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, які діють на території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Організатора Акції і залучених ними третіх осіб, обставини.

З подарунковим туром можна ознайомитись за посиланням: https://www.accordtour.com/tours/1118173/vse_avtobusnyye_tury/frantsiya